Kemi

Fortynding, find koncentration

12. september 2013 af Danielkresen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp, hvordan regner jeg dette?

10M Nacl skal fortyndes 20 gange. Beregn koncentrationen i den fortyndede opløsning.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2013 af mathon

     begge opløsninger indeholder det samme antal mol opløst stof

                                            n       =       n
                               (20 V) • cfor    =       V • (10 M)

                                            cfor    =    (1/20) • (10 M) = 0,5 M


Svar #2
12. september 2013 af Danielkresen (Slettet)

#1

Hvad står cfor for? og vi kender jo ikke volumen?


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

cfor betyder sikkert koncentrationen i den fortyndede opløsning.


Skriv et svar til: Fortynding, find koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.