Matematik
Indsæt Manglende elementer
12. september 2013 af
Derya2990 (Slettet)
A = 1, 8, 27, , , 216
B = 1,3, 6, , 15, 21, ,
B = 1,3, 6, , 15, 21, ,
Svar #1
12. september 2013 af Andersen11 (Slettet)
Du skal undersøge, hvilken sammenhæng, der er mellem tallene i hver række. Når du har fundet systemet, kan du så beregne de manglende tal.
Svar #3
12. september 2013 af peter lind
Den første kan skrives som i3
Den anden se på differenserne mellem nabotal
Skriv et svar til: Indsæt Manglende elementer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
