Kemi

Navngiv nedenstående kemiske forbindelser systematisk og angiv stoftype for hvert stof

16. september 2013 af DKPS (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej håber der er nogen som kan hjælpe mig 

Navngiv nedenstående kemiske forbindelser systematisk og angiv stoftype for hvert stof

a) CH3CHOHCH2COOH

b) CH3CH2CH2CH=CHCH3

c) CH3COONa


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2013 af frederzeymer (Slettet)

a.) CH2COOH=ethanoat


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2013 af mathon

a) CH3CHOHCH2COOH
      3-hydroxy-butan-1-syre

b) CH3CH2CH2CH=CHCH3
    hex-2-en = hexen-2 = 2-hexen

c) CH3COONa
 natriumethanoat = natriumacetat


Skriv et svar til: Navngiv nedenstående kemiske forbindelser systematisk og angiv stoftype for hvert stof

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.