Matematik

Acceleration, tid og afstand

17. september 2013 af sikisil (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! :) jeg har en aflevering for til på torsdag men sidder lidt fast i en af opgaverne og kan ikke rigtig finde hvad jeg skal gøre.. så håber på i vil hjælpe

der er 2 opgaver 

(Der er givet følgende formel, hvor s står for vejlængden, t for tiden og a for accelerationen (målt i passende enheder):

 S =½·a·t2

a)Bestem a, når s=500 og t = 17
b)Bestem t når s = 800 og a = 2/3 (brøk)

tak på forhånd <3


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

a) Indsæt værdierne for s og t og isoler a.

b) Indsæt værdierne for s og a og isoler t2 og find så t.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2015 af martin2402 (Slettet)

Er svaret til den 3,46?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvis du mener svaret i a), er det korrekt. Enhederne må man gætte sig til.


Skriv et svar til: Acceleration, tid og afstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.