Matematik

Rumfang

17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)
Hjælp!!!!
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlen for kuglens rumfang.


Svar #2
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Formlen er 4/3 • 3,14 • r3

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt de forskellige værdier af radius og beregn rumfangene.


Svar #4
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Hvordan?

Svar #5
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Hjælp?

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Indsæt r = 5cm og beregn rumfanget. Fortsæt med de øvrige værdier for r.


Svar #7
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Taaaak:)

Svar #8
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Så skal jeg sige 5•5•5 ?

Svar #9
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Altså jeg skal sige 4:5•3 = 4. Også 5:4 = 1,25 og hvad er så kvadratkoden? Har ikke sådan en knap på lommeregneren:)

Brugbart svar (0)

Svar #10
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#9

En god lommeregner har også knapper til kvadratrødder, men det skal der ikke bruges her. Man indsætter i formlen for rumfanget

V = (4·π/3) · r3

Indsæt r = 5 og beregn.

V = (4·3,14/3) · 5 · 5 · 5 = ...

Husk at resultatet for rumfanget er i cm3 , når radius indsættes i cm.


Svar #11
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Taaaak :)))

Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.