Fysik

Måling af spektr og Bohrs formel

23. september 2013 af Doubtful (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg har en fin rapport her som jeg desværre bare ikke kan arbejde mig frem til en konklusion i.

Hvis skal skrive en redegørende konklusion og eftervise Niels bohrs formel   h*f = 13,6 eV * (1/22 - 1/n2) i loggerpro...

Jeg har lagt min aflevering ind der kan se billederne( og kommenter gerne på min databehandling eller andet hvis i lyster) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det er noget sludder at skrive

d·sin(v) = n·λ = v = sin-1(n·λ/d) .

Der er tale om to forskellige ligninger.

Prøv at skrive på klart, forståeligt dansk. Sæt punktum efter helsætninger. Ret stavefejl (empirisk). Formlen hedder Rydbergformlen, fordi den er opkaldt efter den svenske fysiker Johannes Rydberg.

Frekvensen er ikke lig med f = 1/λ , men derimod f = c/λ .

Hvor i rapporten finder man eftervisningen i b).


Svar #2
23. september 2013 af Doubtful (Slettet)

Der er tale om isolering i den første, som muligvis er irrelevant nu du siger det.

Kan godt se det er en "henholdsvis rodet" tekst med for få antal punktummer, men du må uddybe dig med "Hvor i rapporten finder man eftervisningen i b"?

Vi skal eftervise formlen (som er nævnt i teorien) ud fra de resultater vi har.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Og her er det, at jeg spørger: hvor i rapporten finder man den eftervisning?


Skriv et svar til: Måling af spektr og Bohrs formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.