Matematik

Kubikmeter vand

28. september 2013 af Opstandelsen (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Er 3 kubikmeter vand 3l.??

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2013 af mathon

                    1 m3 = 1000 L


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2013 af Sapfort (Slettet)

Nej. 3 kubikmeter er et rumfang på størrelse med fx en firkant, der er 1 meter bred, 1 meter høj og 3 meter lang.

Der kan være betydelig mere end 3 liter vand i sådan en firkant.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2013 af 123434 (Slettet)

0#

I folkeskolen brugte vi mest

1dm^3= 1 liter

1cm^3=1000 liter


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2013 af Sapfort (Slettet)

#3 Prøv igen


Svar #5
28. september 2013 af Opstandelsen (Slettet)

Matematik er ikke lige mit ynglings fag!!
Og jeg læste noget andet hvor der stod noget med 3L.
Og så blev jeg i tvivl!!

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

En firkant er en plan figur, der ikke har et rumfang. Den figur, du beskriver, kaldes en kasse.


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Et ynglingsfag er et fag for ynglinge, dvs. unge mennesker. 

Et yndlingsfag er et fag, man ynder, dvs. holder meget af.


Skriv et svar til: Kubikmeter vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.