Matematik

parameterfremstillingen for linjen l

29. september 2013 af Steffen22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En linje l har ligningen

5x-6y+2=0

Bestem parameterfremstillingen for linjen l


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2013 af mathon

    en retningsvektor
                                       er
                                                     r = [6,5]   

     dvs
                        OP = OPo + t•[6,5]     t ∈ R

som kunne være
                        (x,y) = (2,2) + t•[6,5]     t ∈ R                     da (2,2) ligger på linjen l
eller skrevet
                        x = 2+6t
                        y = 2+5t



 


Svar #2
29. september 2013 af Steffen22 (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: parameterfremstillingen for linjen l

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.