Matematik

Hej har brug for lidt hjælp til vector regn.

02. oktober 2013 af Mathnerdsx (Slettet)

Find a vector v such that | v | = 10 and the angle between (3) and v is 0
                                                                                   (1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er tilsyneladen givet en vektor b = [3 ; 1] , og man skal bestemme en vektor v med længden 10 , der danner vinklen 0º med vektor b . De to vektorer skal med andre ord være parallelle. Bestem derfor en konstant k, så at |kb| = 10 . Da er v = kb .


Svar #2
02. oktober 2013 af Mathnerdsx (Slettet)

Ahhhhh, :D - jamen tak :) - vil du li give et hint til at starte :) ?


Svar #3
02. oktober 2013 af Mathnerdsx (Slettet)

Li meget det nemt :D giver li svaret når jeg er færdig ;


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Kan du ikke bruge forklaringen i #1?


Svar #5
02. oktober 2013 af Mathnerdsx (Slettet)

Okay, jeg har fået v til [3.16, 9.48] :) 


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Angiv et eksakt udtryk for vektoren, ikke med tilnærmede decimaltal i koordinaterne.


Skriv et svar til: Hej har brug for lidt hjælp til vector regn.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.