Kemi

Forstår slet ingenting, HJÆLP!. August 2009 opgaver.

03. oktober 2013 af Andreassl (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle som kan hjælpe mig med nogle af disse opgaver?

http://prntscr.com/1uzqlm

Jeg er helt lost, aner ikke hvad jeg skal :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2013 af mathon

a)
              I og II er redoxreaktioner


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2013 af mathon

b)        
        pKb(N3-) = 9,1, hvilket indikerer svag base

                 pOH = (1/2) • (pKb + log(cb))

                 pOH = (1/2) • (9,1 + log(10-1)) = (1/2)•(9,1 - 1) = 4,05

ved 25ºC
gælder

                pH = 14 - pOH = 14 - 4,05 = 9,95


Svar #3
03. oktober 2013 af Andreassl (Slettet)

Mange tak! :D


Skriv et svar til: Forstår slet ingenting, HJÆLP!. August 2009 opgaver.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.