Matematik

Isoler formel og gange 3y med 2a....

06. oktober 2013 af rami452 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg skal have hjælp til at tjekke op på hvordan man isolerer en formel, samt hvordan man ganger f.x. 3y med 2a, og 4a med 0,5a.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

Hvilken formel skal du isolere?

3y*2a=6ya

4a*0,5a=2a^2


Svar #2
06. oktober 2013 af rami452 (Slettet)

Bare en eller anden formel lad os tage ohms lov...


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2013 af SuneChr

# 0
At isolere i en formel vil sige, at man lader dét, der skal isoleres, stå alene på en af siderne af lighedstegnet.
Det er som regel en enkelt variabel, der isoleres, og som er løsning til ligningen.


Svar #4
06. oktober 2013 af rami452 (Slettet)

4a*0,5a=2a^2

Giver det ikke bare 2a og hvad står 2a^2 for?


Svar #5
06. oktober 2013 af rami452 (Slettet)

ok, men 

4a*0,5a=2a^2

Giver det ikke bare 2a og hvad står 2a^2 for?


Skriv et svar til: Isoler formel og gange 3y med 2a....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.