Matematik

Reducér udtrykket

08. oktober 2013 af nelarsen (Slettet)

Hej alle. Er der nogen som vil give mig en forklaring på, hvordan jeg skal reducére dette udtryk? Jeg ville blive super glad for en god beskrivelse.

T- K2 + (T + K)- 2KT

På forhånd, tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

benyt kvadratsætningen (a + b)2 = a2 + 2ab + b2


Svar #2
08. oktober 2013 af nelarsen (Slettet)

Det fik jeg ikke noget ud af.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

#3

T2 - K2 + (T + K)2 - 2KT = T2 - K2 + T2 + 2KT + K2 - 2KT = ..


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

Gang parentesen ud på højre side.

(T + K)2 = (T + K)(T + K)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med. 


Skriv et svar til: Reducér udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.