Kemi

bestem koncentrationen af saltsyre?

08. oktober 2013 af danielandersen0 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Noh=c*v

hvor C=start koncentrationen af hydroxid-ioner?0,1 M

V= antal ML tilsat base ved ækvivalentspunktet

Den oprindelig koncentration af saltsyre-opløsningen bestemmes af udtrykket:c=Nh3o/V

Hvor V=antal ML anvendt saltsyre i opløsningen= 20 ml

Nh3o+=Noh-

nogen som kan give et par ekempler på hvad man skal? er helt lost? Hvordan regnes det ud?

tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

skriv hele opgaveformuleringen...

og så skal
             Noh hedde n(OH-)

             Nh3o hedder n(H3O+)
            


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

                     hedder --> hedde :)


Skriv et svar til: bestem koncentrationen af saltsyre?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.