Matematik
Mængder
02. november 2005 af
Fjolset (Slettet)
Nogen der gider at mine resultater efter? Tak.
A= -4;-1 | B= -2;3 | C= -3;5
A fælles med B = -2;1
A forenet med B = -4;3
A fælles med C = -3;1
A minus C = -4
B fælles med C -2;3
B minus C = Ø
C minus B = ved ikke hvordan det skal skrives
A= -4;-1 | B= -2;3 | C= -3;5
A fælles med B = -2;1
A forenet med B = -4;3
A fælles med C = -3;1
A minus C = -4
B fælles med C -2;3
B minus C = Ø
C minus B = ved ikke hvordan det skal skrives
Svar #1
02. november 2005 af Epsilon (Slettet)
Skal det forestille topunktsmængder eller (åbne/halvåbne/lukkede) intervaller? Brug den relevante notation i opskrivningen af A, B og C.
//Epsilon
//Epsilon
Skriv et svar til: Mængder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
