Kemi

Mængde beregning

12. oktober 2013 af CecilieMod (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg sidder lige nu med et problem i min rapport jeg ikke lige kan besvare det lyder således:

-Hvor stor en stofmængde MnO4- er der i denne stofmængde KMnO4?

Stofmængden på KMnO4 er på 0,1682 mol og vi bruger 8,4 mL KMnO4, og det er 0,0200 M KMnO4.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2013 af mathon

Mon ikke der menes:

                                          n = V • c = (0,0084 L) • (0,0200 mol/L) = 1,68·10-4 mol


Skriv et svar til: Mængde beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.