Matematik

Finde helheden

14. oktober 2013 af mi4 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej!

Jeg ved ikke hvordan denne opgave skal løses.
Den lyder:

Hvad er helheden hvis 50% er svarer til 5?

Håber der er en der kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2013 af peter lind

50% = 50*1/100 = ½ så de 5 er det halve af det hele


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

50%=5

1%=5/50

100%=100*1/10=10


Skriv et svar til: Finde helheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.