Matematik

Matematik

20. oktober 2013 af MF30 (Slettet)

Jeg håber i ville hjælpe mig med det her spørgsmål...

En radioforhandler køber et stero-anlæg hjem for 6550 kr.

Omkostninger til fragt o.a. er ialt 830 kr. Forhandleren ønsker at tjene 34% på anlægget.

Hvor meget skal han sælge anlægget for?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2013 af Stats

Stereo-anlæg = 6550 kr.

Omkostninger = 830 kr.

I alt = 7380 kr.

100% = 7380 kr.

1% = 73,80 kr.

34·1% = 34%,   og 1% = 73,80kr. dvs
34·73,80 kr. = 2509,2 kr.

100% + 34% = 134% = 7480 kr. + 2509.2 kr. = 9989.2

Eller nemmere

7480 kr. · 1.34 = 9989.2

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

6550kr+830kr=7380kr

7380kr*1,34=9889,2kr


Svar #3
20. oktober 2013 af MF30 (Slettet)

#1
 

Stereo-anlæg = 6550 kr.

Omkostninger = 830 kr.

I alt = 7480 kr.

100% = 7480 kr.

1% = 74,80 kr.

34·1% = 34% = 34·74,80 kr. = 2543,2 kr.

100% + 34% = 7480 kr. + 2543.2 kr. = 10023.2

Eller nemmere

7480 kr. · 1.34 = 10023.2

Tusinde tak for hjælpen ;)

lige et enkelt spg. Hvorfor er det man skal finde 1% ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2013 af Stats

#3 Jeg havde lavet en lille regne fejl da 6550 + 830 ≠ 7480.. Har korrigeret fejlen...

Vi vil gerne vide hvad 34% er, og derfor må vi jo først vide hvad 1% er..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #5
20. oktober 2013 af MF30 (Slettet)

#4
 

#3 Jeg havde lavet en lille regne fejl da 6550 + 830 ≠ 7480.. Har korrigeret fejlen...

Vi vil gerne vide hvad 34% er, og derfor må vi jo først vide hvad 1% er..

okay.. Men tak for hjælpen


Svar #6
20. oktober 2013 af MF30 (Slettet)

#2
 

6550kr+830kr=7380kr

7380kr*1,34=9889,2kr

Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.