Kemi

Find koncentrationen af NaOH. Find %RSD og kommenter denne

22. oktober 2013 af DKPS (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej håber der er en her inde som kan hjælpe mig :/

Der skal afvejes følgende mængder og reslutater fra indstillingen af NaOH er følgende:

Afvejet kaliumbiphthalat (g)          Forbrug af NaOH (mL)

0,4138                                       20,57

0,4305                                       21,39

0,4194                                       20,83

a) Find koncentrationen af NaOH. Find %RSD og kommenter denne.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

     n(C8H5KO4) = m(C8H5KO4) / M(C8H5KO4)

     n(NaOH) = n(C8H5KO4) pga. forholdet mellem koefficienterne

     c(NaoH) = n(NaOH) / V(NaOH)

beregn denne molaritet for hver indstilling


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

     %RSD = (s / x) • 100 %

     hvor s er spredningen, og x er den gennemsnitlige molaritet


Skriv et svar til: Find koncentrationen af NaOH. Find %RSD og kommenter denne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.