Kemi

omregning mM og tid

24. oktober 2013 af science1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvis jeg starter med 100 mM/min og skal ende op med en enhed der hedder M/s^-1, hvordan regner jeg det så ud? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2013 af mathon

  100 mM/min = (0,1 M) / (60 s) = 0,001667 M/s = 0,001667 M·s-1
 


Svar #2
24. oktober 2013 af science1 (Slettet)

hmm ja, det giver mening. problemet er bare at det i opgaven helst skal blive 10^-4 ,men kan ikke lige se hvordan :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2013 af LubDub (Slettet)

#2

        100 mM/min = (100•10-3 M) / (60 s) = 0,001667 M/s = 16,67·10-4 M/s


Skriv et svar til: omregning mM og tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.