Matematik

Hvordan differentiere man dette?

24. oktober 2013 af la87 (Slettet)

Det drejer sig om:

f(x)=(x^2-5x+4)*(x^2-5x+6)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt reglen for differentiation af et produkt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2013 af mathon


                       f(x) = g(x) • h(x)

                       f '(x) = g '(x) • h(x)  +  g(x) • h '(x)

                                                       g(x) = (x2- 5x + 4)       g '(x) = (2x - 5)

                                                       h(x) = (x2 - 5x + 6)      h '(x) = (2x - 5)


Skriv et svar til: Hvordan differentiere man dette?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.