Fysik

Bølgens periode?

03. november 2013 af jur2018 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej folkens!

Undskyld det lidt dumme spørgsmål, men det står ikke i min bog, og jeg kan simpelthen ikke finde et kvalificeret svar på nettet. Men hvad er en bølges periode helt præcist? 

Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det er bølgens svingningstid.


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. november 2013 af mathon

 
                     u(t) = A•sin(ω•t+φ) + d

                     ω = (2π/T)

                     T = (2π/ω)         T   er svingningstiden = perioden


Svar #3
04. november 2013 af jur2018 (Slettet)

Tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Bølgens periode?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.