Matematik

Hvordan finder jeg f'(X)??

04. november 2013 af LouiseSchrøder (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg f'(X) i denne ligning? =: f(x)2x^(3)-3x^(2)+4


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2013 af PeterValberg

Du benytter dig af den generelle regel på alle led:

specielt for det sidste led (konstanten 4) gælder:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2013 af mathon

dvs
           f '(x) = 2 • (3·x3-1)   -   3 • (2·x2-1)   +   0

.

..................
   4 kan opfattes som 4x0

    (4x0) ' = 4 • 0·x0-1 = 0
 


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg f'(X)??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.