Matematik

Vise af for |x|<2 er

06. november 2013 af MathiasJordan (Slettet)

Vis at for |x|<2 er

x
∫ f(t) dt = (2x)/(2-x)
0

vi ved følgende 
 

                ∞
 f(x)=        Σ      n/(2^(n-1))*x^(n-1)  , x∈]-2,2[
                n=1


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2013 af peter lind

Brug at ∫n/2n-1*xn-1dx = xn/2n-1 +k = 2*xn/2n +k = 2*(x/2)n+k


Svar #2
06. november 2013 af MathiasJordan (Slettet)

er ikke helt med på hvad jeg skal gøre herefter ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. november 2013 af peter lind

Hvis du indsætter det i integrationen af summen får du en kvotientrække, som der findes en færdig løsningsformel for


Skriv et svar til: Vise af for |x|<2 er

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.