Matematik

Reducer udtrykket

06. november 2013 af halløj32 (Slettet) - Niveau: A-niveau

(p+q)^2+2p(p-q)

først ganger jeg parentesen ud

(p+q) * (p-q) + 2p^2 + 2p-q

jeg har en fornemmelse af at det er forkert. Hjælp ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2013 af PeterValberg

(p + q)2 + 2p(p - q) =
(p + q)(p + q) + 2p(p - q) =
p2 + q2 + 2pq + 2p2 - 2pq = .............

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
06. november 2013 af halløj32 (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Reducer udtrykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.