Kemi

Navngivning af funktionelle grupper

10. november 2013 af Charlottehc (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder her med et par opgaver i KEMI B som jeg ikke kan finde ud af, og håber jeg kan få hjælp!

 CH3-CHOH-CH2-C(=O)-C(CH2-CH#)2-CH=CH-C(=O)OH

 H2N-CH2-C(=O)OH

(1,2)-CH3C6H4OH


Svar #1
10. november 2013 af Charlottehc (Slettet)

Altså, jeg skal have hjælp med at navngive dem :-)


Skriv et svar til: Navngivning af funktionelle grupper

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.