Fysik

Energi af mikrobølge

10. november 2013 af Metroo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Godaften people. 

Når jeg skal finde energien af en mikrobølge, skal jeg så bare bruge formlen E=h*f? hvor f=c/λ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2013 af peter lind

Det kommer jo an på hvilken oplysninger, du har; men det er absolut en mulighed


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2013 af mathon


               Efoton = (h•c)/λ = (1239,84 eV·nm) / λ


Skriv et svar til: Energi af mikrobølge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.