Fysik

Haster virkelig meget

10. november 2013 af Metroo (Slettet) - Niveau: B-niveau

er gået i stå :( 

nogen der har nogen ideer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Resistanserne R2 og R3 sidder parallelt. Bestem erstatningsresistansen for dem

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2013 af mathon

                        R2 • R3    
               Rp = -----------                         Rp i serie med R1
                        R2 + R3


Svar #3
10. november 2013 af Metroo (Slettet)

Så jeg skal sige 

R = ((1/R2)+(1/R3))-1

   = ((1/20Ω)+(1/20Ω))-1

   = 10Ω

Eller hvordan?


Svar #4
11. november 2013 af Metroo (Slettet)

En eller anden? Please????

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja netop, som det også blev vist i #2.


Svar #6
11. november 2013 af Metroo (Slettet)

Hvad er RP?


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. november 2013 af hesch (Slettet)

#6:   Det er erstatningsmodstanden for de parallelle modstande.


Skriv et svar til: Haster virkelig meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.