Matematik

Hjælp til mat opgave!!

11. november 2013 af pjsm (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogle der er gode til mat og kan hjælpe mig med min opgave :-(?

Vedhæftet fil: 3o_2013_aflevering_6.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er 4 opgaver i det vedlagte. Forklar først, hvad du selv har gjort for at løse opgaverne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2013 af mathon

Opgave 3

I en model for vægten af skaller i Farum Sø antages det, at vægten W (ma°lt i gram) af skaller som funktion af længden L (ma°lt i cm) er af typen

W(L)=bLa.

a)  Bestem en forskrift for W, na°r det oplyses, at W (6,9)=5,1 og W (13,3)=59,4 .

(Hint: Søg efter potensfunktion i stikordsregister. Brug formlerne til at finde a og b)

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1406415


Skriv et svar til: Hjælp til mat opgave!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.