Matematik

Sidste punkt?Graf?

13. november 2013 af Sofiaa2 (Slettet)

Mikael vil gerne kunne løbe 5 km med en konstant fart på 15 km/t.

Hvordan vil det sidste punkt se ud i en graf, udover at den vil være linære?

Min egen beregning er: 15/60*100 = 25min

Ifølge mig vil det det sidste punkt i kordinatsættet hedde: 25,15

Men er det rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Forsøger du at beregne den tid det tager at løbe distancen 5 km med en konstant fart på 15 km/t ? Benyt, at

v = s / t     (v er farten, s er distancen, og t er tiden)

Man har da

t = s / v = 5km / (15km/t) = (1/3) t = 20 min.


Skriv et svar til: Sidste punkt?Graf?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.