Matematik

Fsa matematik

13. november 2013 af Kingrrrrr (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hey... Havde matematik færdighedsprøven fra 2012 den anden dag, og skal nu op og fremlægge om den(haha) har dog no clue om 6.5... (Den med arealet) Hjælp :D
Opgave. kan findes her: http://www.gabor.dk/FSA/Matematik/2012%20maj-juni/Problemregningmaj2012.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2013 af 123434 (Slettet)

Bare et forslag

Figuren (10cm*10cm)*1/2=50cm^2

De kvarte cirkler må så udgøre 25% hver


Svar #3
13. november 2013 af Kingrrrrr (Slettet)

Den skulle gerne give 57,08 som jeg kan finde frem til via nettet. Men er ikke i stand til at forklare hvordan den kan blive 57,08 :S

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Se på diagonalen i kvadratet, der går gennem figuren A. Diagonalen deler figuren A i to lige store dele. Arealet af hver del er lig med arealet af en kvart cirkel med radius 10 minus arealet af et halvt kvadrat med siden 10. Arealet af figuren A er derfor

Areal(A) = 2·(π·102/4 - 102/2) = 100·(π/2 - 1) = 100·0,570796 = 57,0796


Skriv et svar til: Fsa matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.