Matematik

hjælp til lille matematikopgave

17. november 2013 af emilia2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej!

jeg skal beregne den manglende bredde.Noget med at bruge Pythagoras, ikke?!

Jeg har disse oplysninger:

Højden: 50 cm

Længden: 45 cm

Bredden: x cm

Alt i alt for rumfang: 56 250 cm3 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2013 af peter lind

Kan vi ikke få en ordentlig beskrivelse af opgaven.


Brugbart svar (2)

Svar #2
17. november 2013 af 123434 (Slettet)

Phythagoras er en metode til at finde sider i en trekant

Skal du finde den manglende side i en kasse?

50cm*45cm*x=56250cm^3

2250cm^2*x=56250cm^3

x=56250cm^3/2250cm^2=25cm


Svar #3
17. november 2013 af emilia2 (Slettet)

Det den manglende bredde på en skoletaske.


Svar #4
17. november 2013 af emilia2 (Slettet)

2 sek. prøver lige at sende et billede af problemformuleringen og billedet af tasken.


Svar #5
17. november 2013 af emilia2 (Slettet)

nåh det kan jeg ikke lige finde ud af. Ihvertfald er det  en manglende bredde/side på en skoletaske der magles mål på. jeg har højden og rumfanget af skoletasken. 

Smugelyttede lidt min lærer der hjalp en anden, og hørte hun sagde man skulle stille den op som en ligning - men hvordan opstilling af ligning? 


Skriv et svar til: hjælp til lille matematikopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.