Matematik

Regne procent

23. november 2013 af bambi112 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg skal finde ud af hvor mange procent, 30 er af 45.

Jeg kan ikke helt huske det men jeg prøvede det sådan her: (45/100)*30  og det giver 13,5.

Men hvis jeg skal havde ud af hundrede?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2013 af sekha (Slettet)

Du deler 30 med 45 og ganger med 100.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2013 af mathon

    30       2 
   ----- = ---- = 662/3%
    45       3


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2013 af kev22 (Slettet)

30 % af 45?

Du ganger procent med tallet og dividere med 100.

30  * 45 / 100 =  13,5 procent


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2013 af SuhrB (Slettet)

#3

30 % af 45?

Du ganger procent med tallet og dividere med 100.

30  * 45 / 100 =  13,5 procent

Du har ikke forstået opgaven.

Du skal ikke finde 30 % ud af 45. Du skal finde ud af hvor mange % 30 er ud af 45.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2013 af SuhrB (Slettet)

For at finde ud af hvor meget en mænge x er af en anden mængde y:

x / y * 100 = %

I dit tilfælde:

30 / 45 * 100 = 66,666... %


Skriv et svar til: Regne procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.