Fysik

Isoleret system

24. november 2013 af LeonhardEuler - Niveau: C-niveau

Godmorgen studieportalen

Et hvert system er da isoleret, hvis man ser i meget korte tidsperioder. Hvordan kan man skriver det op matematik. Noget med at lade tiden [t] gå imod 0?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. november 2013 af mathon



                                                  dE
                                           P = ----- = d(E)/dt
                                                   dt


                                           ∫dE = ∫P(t) dt

                                           ΔE = ∫P(t) dt


Skriv et svar til: Isoleret system

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.