Kemi

beregninger

25. november 2013 af mehmether (Slettet)

He

Hvordan finder man m(g) og M (g/mol) af Kaliumpermanganat MnO4-?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2013 af mathon

Brug dit Periodiske System

og
               m = n • M


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2013 af mathon

                                 M(MnO4-) = sum({1,4}*{54.938,15.999}) g/mol = 118.934 g/mol


Svar #3
25. november 2013 af mehmether (Slettet)

Jaaa! Har lige lavet den, og fik det samme!

Hvordan finder jeg volumen af et grundstof?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2013 af mathon


                V = m/ρ = (n•M)/ρ


Skriv et svar til: beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.