Kemi

nogle der kan

27. november 2013 af bassas (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvilket antal angiver (a) et dusin og (b) en snes


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. november 2013 af mathon

slå det op


Svar #2
27. november 2013 af bassas (Slettet)

hvor 


Svar #4
27. november 2013 af bassas (Slettet)

passer det her 

 

Opgave 4.2
Beregn antallet af ammoniakmolekyler i:
a) En stofmængde på 5 mol =
(5*6,02)*10^23

b) En stofmængde på 0,1 mol =
(0,1*6,02)*10^23

c) En stofmængde på 0.00007 mol =
(0,00007*6,02)*10^23

- Er udregningerne korrekte?


Svar #5
27. november 2013 af bassas (Slettet)

`?


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Du skal jo regne færdig.


Skriv et svar til: nogle der kan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.