Matematik

Lorte matematik ): !!

27. november 2013 af Nikolaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Vaskemaskine A koster 4000 kr. hos forhandleren og 15 kr. per time den vasker. Vaskemaskine B koster 7000 kr. hos forhandleren og 9,5 kr. per time den vasker. Hvor mange timer skal man vaske før det bedst kan betale sige, at bruge vaskemaskine B?

Forstår den ikke ): !!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Opstil de lineære sammenhænge for udgifterne for de to vaskemaskiner, og sæt de to udtryk lig med hinanden.


Svar #2
27. november 2013 af Nikolaa (Slettet)

Kan du ikke uddybe det lidt?
for jeg kan slet ikke få det til at gå op?

15x · 4000 = 9,5x · 7000 ???


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, for sine forskrifter er ikke rigtige. De er jo

A: y = 15x + 4000

B: y = 9,5x + 7000


Skriv et svar til: Lorte matematik ): !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.