Matematik

Find X-værdi

01. december 2013 af MulleNielsen (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Jeg står i et stort dilemmas laver lektier med en veninde som SKAL være klar til imorgen, men vi er meget uenige om denne ligning:
1x+3=4+2x
Vi skal bare have et svar, ingen forklaring på hvordan den regnes, hvis nogen er såå søde at de vil hjælpe os!
På forhånd: Tak

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. december 2013 af mathon

                    x + 3 = 4 + 2x                    træk x fra på begge sider

                    3 = 4 + x                            træk 4 fra på begge sider          

                    -1 = x   

    


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2013 af 123434 (Slettet)

x+3=4+2x benyt den modsatte regningsart=-, træk fra på begge sider

x+3-3=4-3+2x

x=1+2x

x-2x=1

-x=1

x=-1


Skriv et svar til: Find X-værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.