Matematik

liter og sekunder

02. december 2013 af nejjegerej (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1,6 hl i liter

75 dl i liter

2 timer i sekunder


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2013 af mathon

               1 hl = 100 l

               1 dl = 0,1 l

               1 time = 3600 sekunder


Skriv et svar til: liter og sekunder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.