Matematik

Hjælp til blækregning - målestoks forhold.

05. december 2013 af Nicken99 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, jeg er gået i stå i en opgave i matematik...

Jeg har regnet det samlede areal ud i cm2, men skal have det lavet om til m2.

Her er hvad jeg ved:

* Arealet i cm = 274,86 cm2

* Forholdet er: 1cm på kortet = 30m i virkeligheden.

Hvis i kan hjælpe mig så må i meget gerne skrive hvordan man gør.

- TAK

Ps. Hvis i mangler oplysninger skal jeg se om jeg kan finde dem.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2013 af LeonhardEuler

1 m2 = 10000 cm2

1 cm2 = 1/10000 m2


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

1cm= 0.01m

1m2=100cm*100cm= 10000cm2


Svar #3
07. december 2013 af Nicken99 (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Hjælp til blækregning - målestoks forhold.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.