Matematik

Differential ligning

06. december 2013 af asdasas (Slettet) - Niveau: B-niveau

En bevægelse har stedfunktionen s(t) = -4,9*t2 – 8*t + 3. Bestem hastigheden og accelerationen som funktion af tiden t.. 

ved ikke lige helt hvordan dette skal løses, håber i kan hjælpe! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2013 af lfdahl (Slettet)

Du skal differentiere stedfunktionen m.h.t. tiden og får så:

s'(t) = v(t), som er farten som funktion af tiden

s''(t) = a(t), som er accelerationen, som her er tyngdeaccelerationen (konstant)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2013 af mathon

                          v = ds/dt = -9,8t - 8

                          a = dv/dt = -9,78


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Lille tastefejl: a = dv/dt = -9,8


Skriv et svar til: Differential ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.