Matematik
funktion
12. november 2005 af
Ka. (Slettet)
Hej er der en der vil være sød at hjælpe mig med denne?
Grafen for den lineære funktion f går gennem punkterne (-3,5) og (7,-1)find ved beregning den tilhørende regneforskrift.
Grafen for den lineære funktion f går gennem punkterne (-3,5) og (7,-1)find ved beregning den tilhørende regneforskrift.
Svar #1
12. november 2005 af 2835 (Slettet)
En linæar funktion:
y = ax + b
(y1,x1) = (-3,5)
(y2,x2) = (7,-1)
a = (y1-y2)/(x1-x2)
y - y1 = a(x-x1)
Isoler y
http://www.gym-opg.webbyen.dk
y = ax + b
(y1,x1) = (-3,5)
(y2,x2) = (7,-1)
a = (y1-y2)/(x1-x2)
y - y1 = a(x-x1)
Isoler y
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
