Matematik

Fordeling - mysterie!

09. december 2013 af CecilieCeciliee (Slettet)
Jeg er helt lost. En , der vil hjælpe mig? :) har siddet med den i lang tid nu, og kan bare ikke få det til at gå præcist op'
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2013 af PeterValberg

Du har:

A + B + C = 440

samt:

B = A/2  

og:

C = (A + B) - 100 = (A + A/2) - 100

Indsæt udtrykkene for B og C i den første ligning og bestem A,
derefter skulle det være nemt at bestemme B og C

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Fordeling - mysterie!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.