Matematik

Lineære funktioner

10. december 2013 af ;D (Slettet)

Hej alle.

Jeg sidder med en opgave, som er aflsuttende for et forløb vi har haft om lineære funktioner og jeg er ikke helt med for at sige det pænt. 

Det skyldes dog også at vores lærer har været en del syg i denne periode, og derfor ikke har lært os det nødvendige.

Men jeg håber at nogle kan give mig hjælp / svar på de opgaver jeg er i tvivl om. :)

Jeg har vedhæftet en fil omkring de opgaver jeg ikke forstår, eller kan finde ud af.

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Opg 15. Bestem den lineære forskrift f(x) = ax + b ud fra de to punkter. Løs så ligningerne f(x) = -100 og f(x) = 100.

Opg 16. Alle opgaverne drejer sig om at bestemme en lineær forskrift f(x) = ax + b ud fra to givne punkter.

Opg 17. Integn graferne og aflæs skæringspunktets koordinater. Løs derefter ligningssystemet.


Svar #2
10. december 2013 af ;D (Slettet)

Tak skal du have! :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det eneste jeg gjorde var at læse opgaverne for dig.


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.