Matematik

Lineære funktioner

11. december 2013 af CamillaAagedal (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. Jeg har endnu en opgave i lineære funktioner, som jeg ikke kan løse.. Jeg har ikke rigtigt lært om det, og derfor har jeg svært ved at få det løst. Jeg vil sætte pris på, hvis i gad at hjælpe mig med denne opgave og forklare det. Jeg har lagt et billede som en fil. Tak på forhånd.. :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2013 af PeterValberg

a) Du skal foretage en lineær regression over tabellens data

b) bestem f(0)

c) bestem f(x) < 100

d) r2 er en værdi, der fortæller noget om, hvor god den fundne sammenhæng er
   (de værdier for hældningskoefficienten a og konstanten b, du fandt i 1))
   jo nærmere r2 er på 1, jo bedre

jeg mener, at det er en god model hvis 0,95 ≤ r2 ≤ 1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
11. december 2013 af CamillaAagedal (Slettet)

Mange tak, men jeg forstår stadig ikke helt b og c. Hvordan gør jeg det? Jeg er måske lidt til besvær, men vores lærer valgte at give os en opgave, uden at vi snakkede om lineære funktioner først. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2013 af mathon

                    f(x) = y = ?

          


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2013 af mathon

                   f(x) = y = -21,359642·x + 468,99294

                   b) bestem f(0)

                   c) bestem f(x) < 100


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.