Matematik

Kvadratroden af 18

15. december 2013 af hvadskaljegdoghedde (Slettet)

Hvad er kvadratroden af 18? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2013 af JensHansen9 (Slettet)


4.24264068712 (simpel google søgning) :-)
 


Svar #2
15. december 2013 af hvadskaljegdoghedde (Slettet)

Tjaaaaaa.. Prøvede med "kvadratrod af 18" - men der kom ikke rigtig noget frem, haha. Tak!


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. december 2013 af JensHansen9 (Slettet)

prøv "squareroot of 18" fremover - så regner google det ud for dig :)


Svar #4
15. december 2013 af hvadskaljegdoghedde (Slettet)

Tak igen, Jens! Prøvede også med "kvadratrod 18", hvilket også virkede helt fint :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. december 2013 af SuneChr


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. december 2013 af Krabasken (Slettet)

Du kunne jo osse overveje at lære at regne det selv:

18 = 2*9

√18 = √(2*9) = 3√2

Sådan!    :-)


Svar #7
15. december 2013 af hvadskaljegdoghedde (Slettet)

Jeg regnede det faktisk ud på min lommeregner efterfølgende og fik samme resultat, men hvordan skal jeg skrive det ned i cm? - Altså fordi én af siderne i et kvadrat skal være √18 :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. december 2013 af Krabasken (Slettet)

Tag kvadratroden af 2 på lommeregneren og gang med 3

(eller skriv kvadratroden af 18 =)

Men det nøjagtige tal er 2√3

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #9
15. december 2013 af 123434 (Slettet)

18^(1/2)


Skriv et svar til: Kvadratroden af 18

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.