Matematik
opg 618 fra MAT H
13. november 2005 af
camilla2 (Slettet)
Bestem lál, 1´bl og vinklen mellem vektor a og vektor b, når á*(2*á+´b)=13, á*(á+2´b)=-1 og (á+´b)*´b=20
håber nogen kan hjælpe, for har virkelig problemer med denne opg!
facit til denne opg er:
lál=3,
l´bl=5,
109,47 grader
håber nogen kan hjælpe, for har virkelig problemer med denne opg!
facit til denne opg er:
lál=3,
l´bl=5,
109,47 grader
Skriv et svar til: opg 618 fra MAT H
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
