Matematik
forstår ikke denne lille opg.
14. november 2005 af
najasweety (Slettet)
hej..
"Beskriv ud fra nedenstående tabel, hvorledes y afhænger af x, og bestem, variabelsammenhængen(hvis det er muligt)"
nedenunder er det et "sildeben" med x og y værdierne..
nogen der vil forklare mig hvad det er det præcist handler om og evt. ud fra dette eksempel?
ex. x = -8, y= 16
"Beskriv ud fra nedenstående tabel, hvorledes y afhænger af x, og bestem, variabelsammenhængen(hvis det er muligt)"
nedenunder er det et "sildeben" med x og y værdierne..
nogen der vil forklare mig hvad det er det præcist handler om og evt. ud fra dette eksempel?
ex. x = -8, y= 16
Svar #1
14. november 2005 af Mikziel (Slettet)
Jeg tror du bliver nødt til at skrive lidt flere x,y par, da opgaven går ud på at finde ud af om der er en ens sammenhæng mellem x og y værdierne. I dit eksempel med x = -8, y = 16 kan y være -2*x, men det kan også være x+24. hvis du forstår hvad jeg mener?
\\\\mikziel
\\\\mikziel
Skriv et svar til: forstår ikke denne lille opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
