Fysik

Enheder

05. januar 2014 af Nishani (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Er enheden unit det samme som meter per sekund?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2014 af mathon

            1 unit  =  1 u  = 1 ame  =  1 atommasseenhed


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2014 af zooey (Slettet)

nej, 

unit er en måleenhed for atomers masse, svarende til 1/12 af massen af et kulstof-12-atom 1 u = 1,6605 · 10-27 kg (taget direkte fra den danske ordbog)

meter per sekund er SI-enheden for fart 


Skriv et svar til: Enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.