Matematik

Hjælp til forskrift osv.!

09. januar 2014 af Yofo (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej

jeg har akut brug for hjælp til en opgave, som jeg håber nogen kan hjælpe med!

jeg skal bruge hjælp til hele opgaven (er vedhæftet).

det haster, så hvis nogen kan hjælpe hurtigst muligt, så vil det være fantastisk

Vedhæftet fil: forskrift.docx

Svar #1
09. januar 2014 af Yofo (Slettet)

ingen som kan hjælpe???


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2014 af 123434 (Slettet)

Følger lige med.


Svar #3
09. januar 2014 af Yofo (Slettet)

stadig ingen???


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. januar 2014 af SpringE (Slettet)

a) Omskriv N(t) til

log(N(t)) = log(b) + log(a)t,

og udregn som lineær regression. Kan gøres i excel. Brug herefter at 10log(x) = x.

b) se evt her: https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=546398

c) Brug den fundne forskrift fra a og indsæt t = 9 (= 2013 - 2004). 

Vedhæftet fil:Studieportalen.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. januar 2014 af Baldy1 (Slettet)

Jeg tror, du måske kan bruge det her http://matlet.dk/logaritmer/ ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

a) Lav regression på tabellens data med en eksponentiel model N(t) = b · at , hvor t er antal år efter 2004.

b) Konstanten a er fremskrivningsfaktoren.

c) Beregn N(2013-2004) .


Skriv et svar til: Hjælp til forskrift osv.!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.