Matematik

Potens og rod

14. januar 2014 af LuloBz (Slettet) - Niveau: A-niveau

På forhånd tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2014 af SuneChr

Den p'te rod af a er en anden måde at skrive  a^(1/p)   på.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvad forstår du ikke i den definition?

Det er konsistent med, at

(a1/p)p = a(1/p)·p = a1 = a

og

(p√a)p = a


Skriv et svar til: Potens og rod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.